EN
ورود کاربران
بانوان اسلامشهر به مناسبت دهه مبارک فجر با طبخ بیش از 100 نوع غذا و شیرینی در جشنواره غذا و شیرینی اسلامشهر شرکت کردند. به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگی ورزشی؛ در این جشنواره که
بانوان اسلامشهر به مناسبت دهه مبارک فجر با طبخ بیش از 100 نوع غذا و شیرینی در جشنواره غذا و شیرینی اسلامشهر شرکت کردند.
به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگی ورزشی؛ در این جشنواره که صبح امروز در سالن ورزشی 22 بهمن برگزار شد، 40 نفر از بانوان هنرمند اسلامشهری با طبخ بیش از 100 نوع غذاهای سنتی مناطق مختلف کشور، انواع دسر، کیک و شیرینی، هنر خود را در رقابتی جذاب و دیدنی در معرض داوری قرار دادند.
فیضی مدیر آموزشگاه آشپزی کدبای دارسو با اعلام اینکه این جشنواره به مناسبت دهه مبارک فجر و به منظور احیای هرچه بیشتر غذاهای سنتی و ترویج غذاهای سالم برگزار گردیده، طبخ مناسب، کیفیت مواد، تزئین، سفره آرایی و ارزش غذایی را ملاک داوری این جشنواره عنوان کرد.
در پایان این جشنواره 5 نفر از بانوان در بخش غذا و 3 نفر از بانوان در بخش شیرینی و کیک توسط هیئت داوران به عنوان برگزیده انتخاب شدند.
گفتنی است در این جشنواره که توسط خانه فرهنگ فدک و با مشارکت آموزشگاه آشپزی کدبای دارسو برگزار گردید، علیرضا مهرپویان طارانی، حسین علی، زبیده نصیری و ارینب مسرور از اعضای شورای اسلامی شهر، یاسین جعفرزاده مشاور شهردار، مهدی کرمی معاون اجتماعی فرهنگی و محمدمهدی سلیمی مدیرعامل سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری اسلامشهر حضور داشتند.